ihonhoito on tärkeä juttu. monet dissaavat sen, ja tuloksena on kiiltävä, rasvainen ja huonokuntoinen iho. omalla kohdallani ihonhoito on tärkeää, aamuin illoin pesen puhdistusmaidolla, kasvovedellä ja pesen pesusienellä oikein kunnolla. meikki ei tee hyvää iholle, käytän meikkivoiteiden ja puutereiden sijasta yleensä kasvorasvaa ja sitten muuten ihan normaalit meikit.
mutta jokaisella on varmaan sellaisia aamuja, kun herää myöhässä, kasvot näyttävät entistä punaisemmilta ja likaisemmilta, hiukset eivät mene ruotiin, uusia finnejä on tullut mutta meikkivoide on lopussa, silmäpussit loistaa kauas ja lempipaita on pyykissä. minulla oli tänään sellainen aamu. ihan paniikissa kiirehdin talossa ympäriinsä etsimässä vaatteita ja lainaamassa meikkejä. lopulta tyydyin ihan laittamaan hiukset poninhännälle, päälle ihan arkisesti ison hupparin ja farkut. koulun loputtua kirmasin hesburgeriin ostamaan kanasalaatin ja käperryin kotiin peiton alle lukemaan muotilehtiä. siinä istuessa ei tuntunut ollenkaan pahalta vaikken kovin hehkeältä näyttänytkään.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

asiasta toiseen, kynnet ovat mielestäni ihana osa ihmisessä. kynnet voivat olla kauniit, pitkät, vahvat, kauniin väriset ja muotoiset, tai sitten aivan toisesta ääripäästä.
pidämme kavereideni kanssa kerran kuussa "tyttöjen illan". minä ja muutama muu kaverini olemme meillä, käymme saunassa ja laitamme kasvo- ja hiusnaamiot, laitamme kynsiä, juoruamme ja perehdymme hyvän leffan tai muoti- ja juorulehtien pariin. ah, se on ihanaa, suosittelen teillekkin lämpimästi. ihanaa vaihtelua arjesta.
mielestäni pureskellut kynnet, joissa kynsilakkaa on niin vähän, että se kannattaisi jo ottaa pois, on todella rumat. itse suosin lilaa ja punaista kynsissäni. on vaaleanpunainenkin ihan kiva, mutta enemmän pidän manikyyreistä ja tummemmista sävyistä. omaan todella monta eri kynsilakkaa, joita sitten käytämme ystävieni kanssa.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

hiukset, mitä kaikkea niille voikaan tehdä! kihartaa, suoristaa, värjätä, leikata eri tyyleillä, tupeerata, letittää...
rrrakastan hiustenlaittoa, olen miettinyt sellaista alaakin. pidän, vaikka itse nyt sanonkin, omista hiuksistani. ( http://www.solarnavigator.net/music/music_images/rihanna_lovely_brown_silk_outfit.jpg <-- malli) ja jokapäivä teen niille jotain, en vain aina pistä ponnarille tai jätä auki.
käyn jokapäivä suihkussa, en voisi kuvitellakkaan meneväni mihinkään likaisilla hiuksilla. ikävä kyllä, minunkin luokalta löytyy poikia sekä tyttöjä, joiden hiukset kiiltää rasvasta ja hilsestä. hyi että! en ikinä, en ikinä voisi sallia sellaista itselläni.

~miten te hoidatte ihoanne ja hiuksianne? onko ihosi hyvä?

huh, kirjotimpas paljon. :D

-jenna